Aparatura de laborator

aparatura microbiologie, aparatura de laborator, microbiologie rapida
ATC INVESTMENT
Telefon 0268.255350
Fax 0268.255350
Orange 0756.032350
aparatura de laborator


aparatura de laborator
aparatura de laborator
aparatura de laborator
Simplificand testarea microbiologica
Instrument

Caracteristicile instrumentului BioLumix

Fiecare instrument are capacitatea sa proceseze 32 mostre simultan la o singura temperatura de incubare. Un singur calculator personal poate controla peste 30 instrumente, rezultand o capacitate de control de peste 1000 mostre analizate simultan, permitand sistemului sa creasca in pas cu nevoile utilizatorilor. Formatul modular cu incarcare frontala permite stivuirea in conditii de siguranta a mai multor instrumente, economisind astfel spatiul pretios din laborator.

Instrumentul colecteaza datele optice generate la fiecare locatie a fiolelor de testare cu o frecventa de 10 citiri pe ora. Mostrele pot fi introduse aleator in sistem la orice moment dat.  Instrumentul este un incubator cu temperatura controlata, capabil fie sa incalzeasca fie sa raceasca aerul in intervalul 15-60°C. Structura modulara a sistemului permite utilizarea mai multor instrumente controlate de catre un singur calculator personal. Multitudinea temperaturilor este extrem de importanta oricand sunt derulate diferite teste ce necesita temperaturi diferite de incubare (exemplu, numar total aerobe la 35°C si drojdii la 30°C). Fiecare instrument are formatul unui sertar, permitand utilizatorului sa stivuiasca unitatile, economisind astfel spatiu pretios in laborator.

 Design Modular

Structura modulara a sistemului permite utilizarea mai multor instrumente controlate de un singur PC. Multitudinea temperaturilor este importanta ori de cate ori sunt derulate teste care necesita temperaturi de incubare diferite ( de exemplu numar total aerobe la 36 Celsius si drojdii la 25 Celsius ).

Fiecare instrument BioLumix are formatul unui sertar, permitand clientului sa stivuiasca unitatile, in consecinta economisind spatiu pretios in laborator.

O caracteristica principala a sistemului este abilitatea de a controla cu precizie temperatura de incubare ( +- 0.2 Celsius ), pe un interval larg (18 – 60 Celsius ), indiferent de conditiile de mediu inconjurator. Instrumentul este usor, nu are organe in miscare si este robust.

Pana la trei instrumente pot fi stivuite; oricat de multe instrumente ar fi necesare, pot fi adaugate in lateral ( pana la 32 instrumente ). Instrumentele se interblocheaza creand o retea stabila.

 

Caracteristici

  • Fara piese in miscare; proiect solid
  • Sistemul creste odata cu nevoile utilizatorului
  • Acces aleator introducere mostre noi
  • Dimensiuni optimizate pentru economie spatiu

Specificatii tehnice:

CAPACITATE

Fiecare instrument sustine 32 mostre la o singura temperatura. La un singur calculator pot fi conectate pana la 32 instrumente.

FRECVENTA SCANARE FIOLE

Mostrele sunt procesate la fiecare 6 minute.

VOLUM MOSTRA

1-5 mL inoculat in fiole ce contin 5-10 mL mediu de cultura

TEMPERATURA INCUBATOR

15-60°C +/- 0.2°C

CONDITII DE MEDIU

Temperatura: 18-30°C
Umiditate: 20-90% (non-condensing)

ALIMENTARE ELECTRICA

Voltaj: 100-120 / 200-240 volts
Frecventa: 50 / 60 Hz.

DIMENSIUNI GABARIT

Inaltime:  16cm
Latime:  36cm
Profunzime:  65cm
Greutate:10kg

  Site realizat de Brand Web Design

Aparatura de laborator automata pentru microbiologie

Aparatura de laborator, microbiologie, laborator, microbiologie rapida, aparatura de laborator ferme de vaci, vaci de vanzare, vaci de lapte, vaci de lapte de vanzare
SEO Romania