Aparatura de laborator

aparatura microbiologie, aparatura de laborator, microbiologie rapida
ATC INVESTMENT
Telefon 0268.255350
Fax 0268.255350
Orange 0756.032350

 

Functie de parametrii analitici solicitati, Zeutec ofera configuratii si accesorii diferite si diverse pentru analiza multi constituent a diferitelor tipuri de cereale.

Proprietatile tipice determinate pentru Tarate, Fulgi de porumb, Ingrediente, Fulgi de Ovaz, Nuci, altele:

  • Fibre
  • Umiditate
  • Grasimi
  • Proteina
  • Amidon
  • Zahar

 

 SpectraAlyzer Food - Alimente + Furaje

 SpectraAlyzer 2.0 – Food este un analizor compact si rapid in spectru apropiat infrarosu (NIR), pentru monitorizarea productiei si controlul calitatii materiilor prime si produselor finite. Permite determinarea simultana a constituentilor ca umiditate, proteina, zahar, alcool, uleiuri in alimente, monitorizarea in productie a grasimilor, umiditatii, fibrelor insolubile, amidon si proteina in industria furajelor (siloz verde, materii prime furaje, furaje amestec) si multe altele.
Sertarul universal accepta cupe pentru lichide, paste si pulberi. Sertarul avand cupa rotativa (optional) este folositor in cazul admisiei mostrelor neomogene, de exemplu, carne, cereale, fibre.

 

Mai multe detalii, aici

Descarca PDF Viewer pentru Google Chrome, aici

 

 

  Site realizat de Brand Web Design

Aparatura de laborator automata pentru microbiologie

Aparatura de laborator, microbiologie, laborator, microbiologie rapida, aparatura de laborator ferme de vaci, vaci de vanzare, vaci de lapte, vaci de lapte de vanzare
SEO Romania