Aparatura de laborator

aparatura microbiologie, aparatura de laborator, microbiologie rapida
ATC INVESTMENT
Telefon 0268.255350
Fax 0268.255350
Orange 0756.032350

 

ATC INVESTMENT SRL este unicul partener si unicul importator al produsului MAGIC FSA produs de Schaller Messtechnik Austria. ATC INVESTMENT SRL este singura companie abilitata si autorizata sa asigure partea de service, calibrare / recalibrare / verificari periodice. 

MAGIC FSA are aprobare de model din partea Biroului Roman de Metrologie Legala, numarul RO 007 16 si verificare metrologica si este singurul instrument de acest gen pe piata romaneasca cu Clasa de Precizie I, avand  cel mai bun raport calitate pret.

Click pe imaginea de mai jos pentru a viziona filmul de prezentare.

 

Paseste in viitor cu M.A.G.I.C  FSA, analizor computerizat cu ecran tactil si functiuni complet automatizate, clasa de exactitate I, clasa de de clasificare A, afisare valoare umiditate cu doua zecimale. Acum aveti sansa reala sa reduceti pierderile financiare prin folosirea unui analizor cu clasa de exactitate I. 

M.A.G.I.C. inseamna "Multifunctional analiza si gestiune incadrare cereale" si este pasul firesc catre viitorul controlului performant al umiditatii, temperaturii si masei hectolitrice in cereale boabe si seminte oleaginoase, fiind singurul analizor computerizat de pe piata romaneasca capabil sa masoare umiditatea cu precizia impusa de incadrarea in clasa I de exactitate, categoria de clasificare A, asa cum este definita de norma de metrologie legala NML 079-05 „Umidimetre". Afisare umiditate cu doua zecimale, scanare temperatura fara contact cu proba, precizie masa hectolitrica 0.1 Kg/hectolitru, ecran tactil, tastatura tactila, similar smartphone, complet automatizat, sunt doar cateva caracteristici care-l departajeaza net de orice alt analizor prezent pe piata.

Aplicatii:

Determinare extrem de precisa a umiditatii, masei hectolitrice si temperaturii in porumb, secara, triticale, grau, grau durum, hrisca decorticata si nedecorticata, grau Spelta decorticat si nedecorticat, mei decorticat si nedecorticat, mei - sorg, orz, ovaz, rapita, boabe soia, fasole bob, seminte floarea soarelui, seminte dovleac, orez, seminte mac, seminte amarant si in. Orice alte produse  pot fi calibrate!

 

Caracteristici: 

■ Domeniul de masurare 0 la max. 50% continut apa, dependent de produs; 

■ Rezolutie 0.01% (singurul de pe piata) ; 

■ determinare masa hectolitrica (kg/hl) ; 

■ scanare in infrarosu a temperaturii mostrei, compensare automata pe baza de algoritm complex ; 

■ setare afisare temperatura in °C sau °F, dupa cerinte ; 

■ compensare temperatura cu cititor multiscan complex infrarosu ;

■ determinare parametri in cateva secunde, fara pregatire prealabila a mostrei ;

■ afisaj tip touchscreen smartphone, 18 cm diagonala, tactil, color ;

■ Dimensiuni 44 x 25 x 41 cm, greutate 15 kg 

■ functii integrate online, imprimanta incorporata in carcasa rezistenta ; 

■ management date furnizori ; 

■ Calibrari speciale pentru produse specializate ; 

■ Interfata ethernet si USB cu cablurile aferente PC ; 

Beneficiati de:

Afisare cu doua zecimale, asa cum se vede pe ecranul de mai jos, limba, in mod evident, va fi limba materna la momentul livrarii catre client:

■ La cerere, calibrari speciale pentru aplicatii / produse speciale ; 

■ Limba meniu: Romana;  

■ Masurare rapida si precisa cereale bob intreg ; 

■ Determinare masa hectolitrica in cateva secunde.

 

Amortizarea financiara MAGIC se face doar prin diferenta de clasa de precizie, mai précis, inseamna mai putine pierderi prin erorile de masurare, inseamna mai putina apa platita in loc de substanta uscata valoroasa.

MAGIC masoara cu doua zecimale, clasa de exactitate MAGIC fiind net superioara altor umidimetre, in acord cu NML 079 – 05 “Umidimetre”.

Precizia de masurare al modulului de masa hectolitrica este net superioara altor umidimetre, valoarea acesteia fiind de 0.1 Kg./hl.

Rezolutie doua zecimale, ecran tactil gen smartphone, citire temperatura in infrarosu si compensare temperatura pe baza unui algoritm complex, sunt doar trei mari avantaje ce situeaza MAGIC pe o pozitie de performanta net superioara celor ocupate de orice alt competitor din piata.

 
  Site realizat de Brand Web Design

Aparatura de laborator automata pentru microbiologie

Aparatura de laborator, microbiologie, laborator, microbiologie rapida, aparatura de laborator ferme de vaci, vaci de vanzare, vaci de lapte, vaci de lapte de vanzare
SEO Romania