Aparatura de laborator

aparatura microbiologie, aparatura de laborator, microbiologie rapida
ATC INVESTMENT
Telefon 0268.255350
Fax 0268.255350
Orange 0756.032350

Functie de parametrii analitici solicitati, Zeutec ofera configuratii si accesorii diferite si diverse pentru analiza multi constituent a diferitelor tipuri de seminte oleaginoase si fructe.

Proprietatile tipice determinate pentru Seminte in, Masline, Seminte rapita, Boabe soia, Seminte floarea soarelui
, altele:

  • Cenusa
  • Aminoacizi
  • Umiditate
  • Acizi grasi liberi
  • Continut ulei
  • Proteina
  • Zaharuri

SpectraAlyzer cereale + fainuri + masa hectolitrica

SpectraAlyzer Grain este un spectrometru care scaneaza in domeniul apropiat infrarosu si este dedicat analizei compozitionale a mostrelor, utilizand caracteristicile spectrul de absortie ale acestora. Este potrivit pentru analiza compozitionala a unei game largi de produse alimentare, cum ar fi, cerealele, boabele acestora, semintele oleaginoase si fainurile acestora. Toti parametrii posibili a fi analizati, proteina, umiditate, uleiuri, cenusa, duritate, absortie apa, pot fi analizati simultan. Mostrele sunt alimentate in mod direct prin partea superioara a aparatului SpectraAlyzer Grain si nu este necesara macinarea acestora sau vreo alta operatiune de pregatire.Mostra va fi alimentata catre camera de masurare printr-un dispozitiv robust de alimentare si este evacuata  dupa masurare in mod automat. Pentru a analiza mostre pulverulente, cum ar fi fainurile, este disponibil un  modul adaptor ca si accesoriu optional. Fiecare analizor poate fi echipat cu un modul pentru determinarea masei hectolitrice. Un dispozitiv intern de ajustare automata a lungimii de unda permite utilizatorului sa analizeze rapid o multitudine de mostre cu bob intreg sau seminte oleaginoase.Instrumentul este controlat printr-o interfata software gen  „iconita”, utilizand un touch screen din sticla numit COS „Central Operation Slider” si un afisaj TFT color cu rezolutia 640x480 pixeli. Interfata grafica inovativa si funtionalitatea acesteia au o operabilitate similara Apple Ipod. Interfata utilizatorului este protejata cu ecran din sticla pentru o usoara igienizare si pentru o utilizare indelungata fara necesitatea intretinerii. O aplicatie de tip web server permite conectarea directa  la reteaua mondiala de internet, in consecinta rezultatele  si toata partea de intretinere pot fi gestionate direct din browser-ele de internet, de exemplu, MS Internet Explorer, Mozilla Firefox, altele. Aceasta interfata web permite supravegherea instrumentului de la distanta. Nu este necesara utilizarea vreunei aplicatii software PC.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HBJ0bEQ5lg4

http://www.youtube.com/watch?v=HBJ0bEQ5lg4

Mai multe detalii, aici

Descarca PDF Viewer pentru Google Chrome, aici

 

SpectraAlyzer Olive

 

....este solutia ideala pentru evaluarea rapida a calitatii maslinelor pe perioada dezvoltarii, recoltarii si procesarii. SpectraAlyzer, ca si parte a unui pachet analitic pentru masline, furnizeaza masuratori precise ale umiditatii si continutului in uleiuri din fructe, ulei, turte de masline si extract solid presa, in doar cateva secunde. Parte dintre parametrii determinati sunt umiditatea, ulei sau continut grasime, indice peroxid si aciditate.

 

 

Mai multe detalii, aici

https://www.youtube.com/watch?v=oll104MY0zI

 

Descarca PDF Viewer pentru Google Chrome, aici

 

  Site realizat de Brand Web Design

Aparatura de laborator automata pentru microbiologie

Aparatura de laborator, microbiologie, laborator, microbiologie rapida, aparatura de laborator ferme de vaci, vaci de vanzare, vaci de lapte, vaci de lapte de vanzare
SEO Romania